Vrijwilliger worden

Krijg de Kleertjes - Lunetten draait volledig op vrijwilligers. Ingebrachte kleding controleren en sorteren, ruilers ter woord staan, de website en sociale media bijhouden, alles draait op een groep enthousiaste dames (en hun partners die helpen slepen met de bakken met kleding). Lijkt jou het leuk om te komen helpen? Stuur ons een e-mail!

Vrijwilliger aan het woord

Toen ik zwanger was, kwam ik per toeval in aanraking met Krijg de Kleertjes. Vanuit duurzaamheids-oogpunt kwam ik de eerste kleertjes van mijn dochter uitzoeken bij het ruilpunt in Lunetten. Ik ervaarde direct de openheid van het vrijwilligersteam en ik voelde me welkom. Toen mijn dochter een paar maanden was, werd er gezocht naar nieuwe vrijwilligers, ik besloot eens een keertje te komen helpen. Met mijn dochter in de draagdoek op de rug, hielp ik mijn eerste ruil-middag.
Ondertussen ben ik er bijna elke ruil-middag bij en heb ik een hele club vriendinnen erbij die zelf ook kinderen hebben. Krijg de Kleertjes - Lunetten heeft echt geholpen mijn netwerk te vergroten!