Nieuws

Volgende ruilmiddag: 25 maart

Zal het zonnetje alweer schijnen? Kom gezellig ruilen, kopje koffie doen, lammetjes kijken en spelen bij de Koppelsteede!

18 februari gaan we weer ruilen!

Op de 18e gaan we weer ruilen bij de Koppelsteede. We hopen dat dit de laatste winterse ruilmiddag is. Waarschijnlijk ruilen we weer onder de tent, dus kleed je lekker warm aan!


Alle kinderkleding die netjes en heel is, is welkom. Sorteer je het alvast op maat? Dan houden we het leuk voor alle handjes die helpen!
Wil je zelf een keertje komen helpen met opbouwen, uitzoeken of afbouwen, laat het vooral even weten!


Tot dan!

21 januari ruilen we weer!

Geen bijzonderheden deze keer, gewoon hopen op mooi weer, zodat we buiten kunnen ruilen :). Kom je ook?

17 december: Ruilen op de kerstmarkt!

Deze keer sluiten we weer aan bij een gaaf evenement; de Kerstmarkt bij Koppelsteede! We ruilen dan ook van 1 tot 4!

We ruilen buiten, dus kleed je warm aan en laten we duimen voor droog weer.

Graag al je inbreng vooraf goed controleren: is het heel, netjes en zouden andere kinderen dit nog willen dragen? Sorteer het op maat met een touwtje eromheen.

En extra handjes zijn ook vandaag weer heel erg welkom! Kom je helpen met opbouwen, uitzoeken of inpakken?

Hulp gezocht op 19 november!

Een aantal van onze vrijwilligers hebben even pauze als vrijwilliger. Daardoor staan we op 19 november met te weinig vrijwilligers. Wil jij een handje komen helpen? Alle hulp is welkom, stuur je even een mailtje?

Ruilen in de winter: 19 november!

Op 19 november gaan we ruilen in het klein: onder de tent in een iets knussere setting. 
Extra belangrijk om vooraf je kleding goed te controleren en te sorteren!

25 september: Ruilen tijdens het Oogstfeest!

We gaan in september niet ruilen op de derde zaterdag, maar op zondag 25 september. Op deze dag is het oogstfeest op de Koppelsteede. Naast kleertjes ruilen zal er dus nog veel meer te doen zijn!

Laten we duimen voor goed weer, zodat we weer in de weide kunnen ruilen!

Komen jullie ook weer?

20 augustus volgende ruildag! 

 Op vakantie bleek die korte broek wel heel kort! Kom jij hem ruilen voor een maatje groter?
Ruil op 20 augustus weer de te klein geworden kinderkleding voor een maatje groter.
We ruilen tussen 2 en 4 bij de Koppelsteede. Bij mooi weer in de weide, bij kans op regen onder de tent. 

Vakantie! 

In juli zullen we niet gaan ruilen i.v.m. de zomervakantie. In augustus ruilen we waarschijnlijk wel weer. We gaan ervan uit dat we op zaterdag 20 augustus weer klaar staan voor jullie! Houd onze website in de gaten!
Aankomende weken zullen we regelmatig op de kinderboerderij te vinden zijn om een zomerschoonmaak te houden in de bakken. Wil je heel graag kleding komen inleveren, neem dan even contact met ons op! Ook als je wilt helpen met het uitzoeken van de bakken, horen we het graag!
Fijne zomer!

Hulp gezocht! 

29 graden wordt het zaterdag!

Dus we gaan heerlijk ruilen tussen de bomen, in de schaduw. En als je er een ijsje bij wilt: kom ons dan helpen met het inpakken van de bakken tussen 15.30 en 16.30 uur!

We staan zaterdag best wel krap in vrijwilligers. Dit is vooral een probleem bij het opruimen, dus wat extra handjes op genoemd tijdstip zou echt super fijn zijn! Het gaat om het vullen van de bakken en deze naar boven brengen.

Je hulp is heel erg welkom!

En wat betreft het ruilen: Ook bij de inbreng kan het net wat langer duren dan je gewend bent, omdat we een beperkt aantal handen hebben. Daarom nogmaals de oproep om je in te brengen kleren kritisch te bekijken en al te sorteren op maat: elastiekje erom en klaar! 

Tot zaterdag! 

18 juni weer ruilen

De eerst volgende ruildatum zal zijn: 18 juni van 14.00 uur tot 16.00 uur.
We staan deze middag erg krap in vrijwilligers. Het helpt ons erg als je vooraf je kleding netjes uitzoekt en sorteert en na afloop ons helpt met de bakken inpakken!

Een website!

Omdat we steeds meer ruilers hebben zonder facebook, hebben we een website! We zullen het simpel houden hier, maar zo blijf jij tóch op de hoogte!